Trends in internet gebruik 2014 (rapport)

09-Feb-2015    

De centrale vraagstelling van dit onderzoek blijft: Welke veranderingen zien we in de manier waarop mensen internet gebruiken, en wat betekent dit voor het belang van en de vraag naar domeinnamen? en welke devices gebruikt iemand?

De resultaten van dit onderzoek “Trends in internet gebruik 2014” zijn voor een breed publiek interessant. Het rapport gaat in op internetgebruik over de verschillende devices heen en op veranderingen in navigatie methoden tussen de diverse leeftijds segmenten. Het rapport behandelt o.a. de online tijdsbesteding op verschillende devices, Apps versus websites, navigatietrends, gebruikersattitude ten opzichte van domeinnamen, de positie en betekenis .nl-domeinen en de conclusies

Lees het volledige rapport en Download de gratis PDF.
[email-download download_id=”1140″ contact_form_id=”670″]

 

VINKLE we build Forward thinking digital Shopping Experiences. VINKLE kan u helpen met het omarmen van interactieve mobile marketing strategie. Door het aanbieden van een interactieve beleving van uw winkel, zaak, bedrijf, restaurant, museum of hotel komen online bezoekers op een intuïtieve manier in aanraking met uw producten & diensten. Bekijk ons portfolio of laat u informeren over wat een interactief marketing kanaal kan doen voor uw bedrijf.

  /  

0 Reacties

Laat je bericht achter
You filled this out wrong.
You filled this out wrong.
You filled this out wrong.
You filled this out wrong.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.