Vintage and New Fashion lanceert Virtuele Winkel

24-Nov-2014    

Vandaag lanceert de kleding winkel “De Snoepwinkel voor Vrouwen” haar virtuele winkel. In deze eerste fase ligt de focus op de bekendheid van het nieuwe online kanaal (marketing) in de tweede fase zal hier een e-commerce component aan worden toegevoegd. Voor deze kledingwinkel is een meervoudige setup 360 graden foto’s gebruikt. Dit biedt de online bezoeker de mogelijkheid om virtueel door de winkel te lopen. Beleving en inspiratie staan hierbij centraal. Bekijk de details op de klantenpagina.

“De Snoepwinkel Voor Vrouwen. Virtueel Winkelen voor Vintage en  New Fashion. Een lust voor het oog, een feest voor de geest, dat is de smaak van onze winkel! Naast avondkleding is er in de snoepwinkel voor vrouwen ook volop te proeven en genieten van de mooiste vintagestukken en new fashion. Van hippe jeans tot warme mantel en van stijlvolle kokerrok tot handknitted vest.Volg de pijlen en kom maar gauw binnenkijken in de snoepwinkel voor vrouwen & have fun!!!”

VINKLE kan u helpen met het omarmen van interactieve mobile marketing strategie. Door het aanbieden van een interactieve beleving van uw winkel, zaak, bedrijf, restaurant, museum of hotel komen online bezoekers op een intuïtieve manier in aanraking met uw producten & diensten. Bekijk de demo’s of laat u informeren wat een interactief marketing kanaal kan doen voor uw bedrijf.

Author: Gerben Klop

  /  

0 Reacties

Laat je bericht achter
You filled this out wrong.
You filled this out wrong.
You filled this out wrong.
You filled this out wrong.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.