WAAR WE VOOR STAAN

ONZE FILOSOFIE
Wij geloven dat on- en off-line elkaar moeten versterken. VINKLE biedt de gebruiker een optimale digitale winkelbeleving waarbij gebruikerservaring, interactie en inspiratie centraal staan. Door middel van een virtuele winkel komt de online gebruiker op een intuïtieve manier in aanraking met het aanbod van de (fysieke) winkel.

ONZE MISSIE
Onze missie is consumenten op een relevante en inspirerende wijze te koppelen en te binden aan retailers. Door de herkenbaarheid van de fysieke winkel en de interactieve beleving centraal te zetten bieden we een online ervaring die klanten blijven waarderen en gebruiken.

VINKLE is onderdeel van thebluegarage.company geregistreerd onder de naam G-Kracht Innovatie Management K.v.K 66263433. U kunt contact met ons opnemen door het onderstaande formulier te gebruiken, te bellen (0655 303939) of stuur een e-mail naar informatie@vinkle.nl.

WE VINDEN HET LEUK OM TE HELPEN. LAAT U WETEN WAARMEE?

Privacy Policy: wij respecteren uw privacy en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Zie ons privacy beleid voor meer informatie. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

VINKLE kan gebruik maken van drone opnames. Voor deze opnames is VINKLE  gediplomeerd en geregistreerd.
   Airdata UAV|Drone Safety Verified Badge